Ens ha sortit bé la jugada?

/
78 visites

El demòcrata Joe Biden s’ha proclamat nou president dels Estats Units després de superar el seu rival republicà, Donald Trump, en la carrera per obtenir la cadira a la Casa Blanca. Nosaltres, en aquest article d’opinió, volem opinar sobre aquestes eleccions, concretament de la polèmica entre Donald Trump i Joe Biden.

Opinem que si hagués guanyat Trump podria haver anat a pitjor la situació en diferents nivells. Tant la situació de pandèmia provocada per la Covid-19, com la situació a nivell nacional per la societat dels Estats Units i les relacions internacionals del país amb la resta del món.

Tots coneixem que en el mandat de Trump no es va pendre seriosament les mesures sanitàries pertinents per lluitar contra el virus de la Covid-19 i que Joe Biden vol ser respectuós i protegir la societat americana donant la importància que requereix aquesta pandèmia. 

D’altra banda, pensem que és positiu que hagi guanyat Joe Biden perquè aportarà polítiques més solidàries per la societat.

Durant els seus anys de mandat, Donald Trump ha tingut bastants conflictes amb diversos països i pensem que Joe Biden millorarà aquestes relacions internacionals, ja que sembla una persona més dialogant i menys impulsiva.

Per concloure, creiem que Donald Trump hauria d’acceptar la derrota. És inadmissible el que ha passat amb el capitoli. No podem entendre com un país com EUA, impulsors del sistema democràtic, puguin succeir aquests fets.

close

El més recent

Volem un circ amb animals?

Per: Chloe Reina i David Muñoz Elefants, lleons, tigres, rinoceronts, zebres, ximpanzés, cocodrils, pitons, dromedaris, ossos…