És bo que hi hagi immigració il·legal?

/
67 visites

La immigració il·legal és quan un grup de persones viatgen del seu país a un altre sense un permís de treball i molt cops sense documentació, per diferents motius com pot ser la guerra, la pobresa o d’altres. La pregunta que ens fem ara és: És bo que hi hagi immigració il·legal?

Nosaltres opinem que no hi hauria d’haver immigrants il·legals, perquè tothom hauria de poder viure al seu país o desplaçar-se lliurement per tot el món. És molt trist veure infants i gent gran que ha de fugir del seu país per diferents motius i es veuen obligats a buscar una vida millor en un altre país. De fet, molts cops no són ben acollits i acaben vivint al carrer.

És un fet molt injust, aquestes persones no tenen la culpa del que passa al seu país i és una vergonya que els països acollidors no tinguin organitzat un lloc d’acollida per tota aquesta gent.

close

El més recent

Volem un circ amb animals?

Per: Chloe Reina i David Muñoz Elefants, lleons, tigres, rinoceronts, zebres, ximpanzés, cocodrils, pitons, dromedaris, ossos…