Fem la Selfie!

110 visites

Aquesta setmana fem la selfie del Projecte BLENDI

Què és la Selfie?

La selfie és una autoavaluació proposada pel projecte Blendi que hem fet recentment els nens i les nenes del cicle superior de l’escola, pel nivell d’inclusió i aprenentatge digital que hi ha actualment a l’escola. 

Aquesta Selfie o autoavaluació va consistir en contestar una sèrie de preguntes puntuant-les de l’1 (poc) al 5 (molt), com per exemple:

  • Al nostre centre utilitzem la tecnologia per a treballar en grup?
  • Al nostre centre parlem amb el professorat sobre els avantatges i desavantatges d’utilitzar la tecnologia per a l’aprenentatge?
  • Al nostre centre aprenc a actuar de manera segura a internet?

Què és el Projecte BLENDI?

El projecte BLENDI (Blended Learning for Inclusion) és un programa impulsat per Erasmus+ i un equip d’investigació de la Universitat Pompeu Fabra, en el qual hi participen tres escoles de tota Espanya i una de les escollides ha estat la nostra escola.

Aquest projecte té l’objectiu d’empoderar als educadors/educadores en l’ús d’aprenentatge híbrid a les escoles. Durant tot el projecte serà un espai on el professorat i l’alumnat podran dialogar per crear activitats inclusives d’aprenentatge híbrides conjuntament. Les tres escoles participarem en el procés de co-creació d’aquesta plataforma i les eines que la conformin. Si esteu interessats en saber més informació sobre aquest projecte, podeu consultar la web: https://www.blendedinclusion.eu/es/

close

El més recent

Volem un circ amb animals?

Per: Chloe Reina i David Muñoz Elefants, lleons, tigres, rinoceronts, zebres, ximpanzés, cocodrils, pitons, dromedaris, ossos…