El ‘bullying’ pot acabar amb la salut de les persones

40 visites

El ‘bullying’ és un assetjament escolar de forma repetitiva i intencionada, on un alumne pretén intimidar, acovardir o fins i tot sotmetre emocionalment o físicament un altre alumne, sigui dins l’escola o fora d’ella.

Tanmateix, el ‘cyberbullying’ és un tipus d’assetjament que es transmet a partir de xarxes socials, com ara Facebook, Instagram o Twitter, entre d’altres. En aquestes podem trobar robatoris de contrasenyes, suplantacions de personalitat i fins i tot algunes publicacions ofensives.

Quan una persona pateix ‘bullying’ pot sentir por, vergonya, ràbia o tristesa. De fet, també pot afectar-lo als estudis, pot arribar a fer que la persona afectada se senti sola i també pot provocar trastorns alimentaris. Fer ‘bullying’ a una persona li pot perjudicar molt més del que ens pensem. Si coneixem algun cas de bullying el que s’ha de fer és comunicar-ho immediatament a un adult.

close

El més recent

Volem un circ amb animals?

Per: Chloe Reina i David Muñoz Elefants, lleons, tigres, rinoceronts, zebres, ximpanzés, cocodrils, pitons, dromedaris, ossos…