El Teatre la Massa entre les fotos premiades als ‘International Photography Awards’

78 visites

Els premis internacionals de fotografia estan encantats d’anunciar els guanyadors i els finalistes de la categoria 2021

Un jurat internacional estel·lar format per reconeguts experts en fotografia va jutjar un total de 13.000 inscripcions de 120 països de tot el món per seleccionar finalment el fotògraf de l’any i el descobriment de l’any.

Els ‘International Photography Awards’ coincidiran amb els premis en metàl·lic que s’atorguen enguany als guanyadors de la categoria amb una donació en efectiu igual a l’organització benèfica que el fotògraf guanyador hagi escollit a la seva comunitat.

El fotògraf Jesús M. Chamizo ha estat reconegut aquest cap de setmana amb el premi ‘Architecture Photographer of the Year’ als premis ‘International Photography Awards’. La sèrie de fotografies inclou una imatge del Teatre la Massa entre els quatre teatres més singulars.

Aquest cap de setmana s’ha fet públic a Los Angeles el veredicte dels ‘International Photography Awards’ que han reconegut la tasca del fotògraf madrileny Jesús M. Chamizo per la série ‘From the stage’ (Des de l’escenari) amb imatges de l’interior de quatre teatres de l’estat amb personalitat pròpia, entre els quals hi ha el Teatre la Massa de Vilassar de Dalt.

Chamizo ha rebut el guardó ‘Architecture Photographer of the Year’, al qual s’havien presentat 13.000 imatges de fotògrafs de 120 països. 

La foto, feta el juliol de 2019, mostra el teatre des de l’escenari com tota la sèrie i vol ser un “homenatge al temple del teatre i el que representa, una noble labor cultural que ajuda la humanitat a créixer.

Contemplat des de l’escenari, s’observa aquest majestuós espai buit, que adquireix un doble significat.

A continuació vam fer-li una entrevista a Ramon Vila Bot, un especialista de l’arquitectura del Teatre la Massa:

A quin any es va fundar el Teatre la Massa?

El teatre de la massa és va fundar a l’octubre de l’any 1980.

Qui va fundar el Teatre la Massa?

Un forner del poble, quatre senyors, un metge del poble, un farmacèutic del poble, un isendat i quatre propietaris agrícoles.

Expliquens una miqueta sobre l’arquitectura del Teatre la Massa:

La cúpula rodona està a dalt del Teatre la Massa, l’exit és la sala tan gran de dins des de on es fan les obres de teatre o les pel·lícules. La cúpula es va fer amb cercles de maons i ciment i és l’element que més crida l’atenció.

Què era el Teatre la Massa abans de ser un teatre?

Abans el Teatre de la Massa era una petita sala de fusta per festes.

Com estava el teatre abans de fer les obres?

El teatre estava molt malament i ja quan es va caure una paret van decidir reformar-lo tot.

Així era el Teatre la Massa abans de les obres
Plànols del Teatre la Massa
Moment d’obres al Teatre la Massa
Més obres al Teatre la Massa
close

El més recent

Volem un circ amb animals?

Per: Chloe Reina i David Muñoz Elefants, lleons, tigres, rinoceronts, zebres, ximpanzés, cocodrils, pitons, dromedaris, ossos…