Excursió a la granja dels nens i nenes de parvulari

35 visites

El passat dimecres 6 d’abril els nens i nenes de P3, P4 i P5 van anar d’excursió a la granja Can Xaragall de Llinars del Vallès. Després de l’excursió, hem decidit fer unes preguntes als alumnes en qüestió perquè expliquin la seva experiència:

Quins animals heu vist?

Ovelles, conills, un gos, gallines, cervols “Dama dama”, porcs etc…

Quin tipos d’aus heu vist?

Gallines.

Que heu après ?

Moltes coses. Hem après a munyir les vaques (quan apretaves sortia la llet), hem après que les gallines mengen blat sec, i també que els ponis tenen una època que se’ls hi cau el cabell. També hem après altres coses.

Que us ha sorprès?

Ens ha sorprès tocar les cabres petites recent nascudes. També ens ha sorprès que hi hagués un gos, pastor alemany, que protegia als animals. També que hi havia una cabra que era mascle, dolenta i que no parava de xocar les banyes contra la valla. Aquesta es deia Boc. També ens ha sorprès que els porcs utilitzin fang per netejar-se i que aquests són els animals més ordenats i nets.

Què és el que més us ha agradat?

El que més ha agradat a la majoria ha estat montar al pony “Estrella”. En línies generals s’ho van passar molt bé.

close

El més recent

Volem un circ amb animals?

Per: Chloe Reina i David Muñoz Elefants, lleons, tigres, rinoceronts, zebres, ximpanzés, cocodrils, pitons, dromedaris, ossos…