L’esquelet fantasma

Guiu Font

Vet aquí un dia on hi havia una família molt i molt rica… Ells estaven sopant i un d’ells, en Rover va decidir comprar un monestir que la gent deia que estava maleït.

En Rover ho va comprar per construir-hi un parc de terror. L’endemà ja començaven a destruir el monestir per fer-hi el parc de terror. Quan l’esquelet fantasma va aparèixer i en Rover el va mirar als ulls vermells, l’esquelet fantasma va desaparèixer. En Rover el va ignorar com si res perquè a ell no li feien por els monstres, tampoc el que hi hagués allà, perquè l’únic que li interessava era el parc de terror i guanyar més diners i ser més i més ric. L’esquelet, fantasma es va enfadar.

Quan en Rover ja estava a casa va començar a fer tempesta.

Va sentir un soroll a dalt, però el va ignorar i després va sentir un crit de la seva germana… va anar a veure què passava i es va trobar la meitat del cos de la seva germana per terra tot destrossat. Quan va sortir de l’habitació va sortir molt trist i enfadat a la vegada. Més tard, va baixar per acabar de sopar i es va trobar la taula del menjador tota plena de sang. A la taula hi havia escrit: “Deixa les obres per sempre més!!!

Va passar un temps, fins que en Rover, ple de neguit, ira i curiositat, va decidir continuar les obres. Volia venjança.

Després de dues setmanes de construcció, quan en Rover ja pensava que no passaria res, l’esquelet fantasma va esperar en Rover que estigués sol i va aprofitar per posseir-lo.
El primer que va fer en Rover, posseït per l’esquelet fantasma, va ser donar l’ordre d’aturar les obres.
Un dels obrers però, va preguntar si el que ja havien fet ho cobrarien, i els altres obrers també es van sumar a la pregunta.

L’esquelet fantasma va sortir del cos d’en Rover i els obrers, amb cara de no creure el que veien, van arrencar a córrer.

En Rover va caure desmaiat a terra.

Justament en aquell moment van arribar els seus pares que venien a veure com anava la construcció del parc, aleshores van trobar-se a en Rover a terra inconscient.

El fantasma va decidir matar els seus pares i quan en Rover es va despertar va veure els cossos.
Quan va veure que els seus pares estaven morts es va enfadar tant que va contractar a uns militars perquè eliminessin aquell esquelet fantasma ja.
Quan en Rover va arribar a casa es va adonar que li feia molt de mal al braç i resulta que tenia tot el braç sagnant amb la seva pròpia sang tot formant i dient-hi: deixa les obres ja o et penediràs.

En Rover no en tenia prou i va seguir amb el pla. L’endemà va anar amb tots els militars i un científic que s’hi va afegir, perquè un dels militars va tenir la idea que necessitaven algú per aportar bones idees i traçar un pla.

L’endemà, en Rover, tots els militars i el científic van anar cap al parc en construcció. L’esquelet fantasma quan va veure tota la multitud, es va enfurismar i els va començar a atacar a tots. En aquell moment va començar la guerra entre un esquelet fantasma i els humans.

El científic va pensar un pla, ja que considerava que d’alguna manera aquell esquelet es podria desmuntar fàcilment. Consistia a atrapar-lo d’imprevist i estirar-li de totes les extremitats fins a trencar-li i separar-li els ossos. Després haurien d’enterrar tots els ossos en diferents països per evitar que mai més tornessin a ajuntar-se.

La nit següent, l’exèrcit li va preparar una emboscada. Un grup reduït va aparèixer al castell per cridar la seva atenció i l’esquelet va caure a la trampa. Va voler atacar-los, però per l’altra banda van sortir tots els altres militars que van avançar-se a l’atac i el van lligar de les extremitats. Des de cada punta, braços i cames, van estirar i estirar fins que l’esquelet va desmuntar-se.

Els militars amb els avions de guerra van repartir aquests ossos ben enterrats.

En Rover va poder acabar la construcció del parc d’atraccions de terror, i li va anomenar: El Parc de l’Esquelet Fantasma.